Femilates på VAF

 

Gå videre til

nytt nettsted 

 

FEMILATES

 

VAF sirkel

OPPSTART 2018                                                                                                                      mandag 8. januar kl 15.30                                                                                                                   torsdag 11. januar kl 07.30

Jobber du på Fylkeshuset i Kristiansand, har du anledning til å gå til pilatestimer to ganger i uka! På faste timer i tilknytning til arbeidstiden kan du komme gjøre treningen enkel for deg selv og i fabelaktig god form. Begge timene har FEMILATES som grunnprogram. Mandagens time er på et godt øvetnivå, er du vant til å trene kjernemuskulatur og til å ta instruksjon, kommer du fort komme inn i metoden. Innholdet i timene er basert på klassisk Pilates med et utvalg krevende styrkeøvelser som gir deg det ekstra du trenger for styrke i sete og lår + skuldre og overarmer. Har du trent pilates hjemme eller er kjent med STOTT-pilates, vil du trolig finne alle dine favorittøvelser her, og mere til.

Torsdagens time er for den som er morgenfugl og liker å starte dagen med en ordentlig økt, dette er ikke for absolutt nybegynnere. De som deltar her er godt kjent med metoden og vi benytter kilostunge vektballer som gir ekstra utfordring og god støtte. Vekten korrigerer muskelbruken. Riktig brukt bidrar de til å intesivere effekten av øvelsene som er særlig gunstige for overarm, skuldernedtrekket og bukmuskulaturen. PI begge timene er ChiBallen sentral som støtte for bekkenet, det utfordrer muskulaturen i bekkenet og sikrer at du får godt tak i bekkenbunnen og soas/illiopsoas.  Alle Pilatespusts programmer har utgangspunkt i øvelser fra Pilates Room og Rikke Schillinger.

VAF Fylkeshuset i Kristiansand:

Mandag 15.30 (sommertid 15.00)

Torsdag 07.30  Pilates for morgenfugler!

Reklamer

8 kommentarer om “Femilates på VAF

 1. Lill-margrethe Stene sier:

  Hei.
  Jeg vil gjerne fortsette treningen på VAF på mandager. Jeg husket ikke om jeg meldte meg på før ferien…
  Mvh. Lill fra Ungt entreprenørskap i 6. etg.

  • Judith Melbye sier:

   Hei Lill-margrethe, nå er det ikke så lenge til oppstart på VAF igjen. Jeg får beskjed i dag og Barb kommer til å legge ut info til dere som deltok i vår.

   Vi sees!

  • Judith Melbye sier:

   Hei Anne Iris, Pilatespust har tidligere hatt timer i Lillesand. Det er det ikke lengre kapasitet til, men det skal etableres en time på iFlyt i Kristiansand. Kan det være aktuelt å trene der? Hvis Pilates er nytt for deg, kan jeg anbefale intro-kurset på Klinikk Andøya på onsdager. Oppstart i august. I løpet av fire uker får du en grundig innføring i grunnprinsippene og finner ut om du har utbytte av å trene Pilates.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s