Femilates på Kilden

GÅ VIDERE TIL

NYTT NETSTED

 

FEMILATES

 

Er du ansatt på Kilden og medlem av KIL BIL?                                                                               Velkommen til Pilatesklasse på tirsdager.                                                                     OPPSTART 9. januar 2018

Kilden har i mange år tilbudt Pilates til de ansatte. Nå er det gratis for de som er med i Kildens bedriftidrettslag.  Pilatestimen er fast på tirsdagene kl 15.00. Om du bare vil prøve en gang for å se om det er noe for deg, eller du har et korttidsengasjement og vil benytte deg av tilbudet mens du er i byen, ta kontakt med Heidi Trædal på 411 90 776.

 

Pilates er særlig gunstig mot muskel og skjelettplager, man kan langt på vei forebygge de typiske skulder- og nakke-belastningene man utsetter kroppen for gjennom et daglig, repeterende bevegelsesmønster. Øvelsene virker også behandlende, ved at man oppøver større bevegelighet og styrke.

Vi er så heldige å kunne bruke Prøvesalen i 3. etasje, stort, lyst og luftig og med speil på langveggen. Det er ideelle forhold å trene Pilates under, speilet gir et godt korrektiv underveis. Er du nybegynner og uten erfaring, er alltid de første timene i semesteret de viktigste å være med på, da går vi gjennom grunnprinsippene og alle får en lite repetisjon om holdning, pust og bekkenbunnens rolle for stabilitet og forankring av bevegelse.

OPPSTART 9. januar 2018

 

Reklamer

4 kommentarer om “Femilates på Kilden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s