Femilates PT Spicheren

 

GÅ VIDERE TIL

NYTT NETSTED

 

FEMILATES

Pilates mann

Trene Pilates i enetimer eller små grupper?  Nå kan du optimalisere treningen din, å ta timer med individuell veiledning gir deg bedre kunnskap om og større utbytte av Pilatesøvelsene. Alle øvelsene har utgangspunkt i kjernemuskulaturen, men hvordan vet du at du er i kontakt med den? Jeg har som mål i gi alle som har vært gjennom kurs eller har hatt PT-timer hos meg kunnskap om hvor befinner bekkenbunnen seg, hvordan ser den ut, hvordan virker den? Derfor får du presis og grundig instruksjon i hvordan aktivere bekkenbunnen og dennes støttemuskulatur og jeg beskriver hvordan det skal kjennes når man aktiverer.  Det er fundamentet du må ha på plass før du belaster den øvrige bukmuskulaturen. Kun ved å prøve en time finner du ut hva jeg mener og du kommer til å merke forskjell!

 

 

                                       http://spicheren.no/artikkel/pt-judith-melbye/

DELTA PÅ TIMER I KLASSISK PILATES – en time med flyt og meditasjon 

Når du har grunnprinsippene på plass,og vet at du trener riktig og hensiktsmessig, kan du supplere med klassisk Pilates. En til to timer i uka gir deg god progresjon og du vil snart oppleve endringer i kroppen. Et klassisk Pilatesprogram gir deg økt smidighet, stabilitet og styrke. Når du har grunnprinsippene på plass og er vant til å ta instruksjon og koreografi, vil du oppleve Pilates som en meditasjon over bevegelse. Øvelsene gir deg økt bevegelighet som er hovedfokuset i Pilates, men vil du også oppdage det geniale i egenvektstrening og merke at du blir sterkere.

Pilates anbefales til både menn og kvinner og er gunstig for å forebygge og behandle muskel- og skjelettplager. En time Pilates i uka gir deg økt bevissthet og balanse, bedre kroppslig kontroll og selvfølelse, og selvfølgelig både styrke og mobilitet. Til timene trenger du kun matte, ikke sko. Ta gjerne med en vannflaske og kle deg i myke, ikke for løse klær.

 

 

 

Reklamer

3 kommentarer om “Femilates PT Spicheren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s